Ervaringen

letty_ervaringen

Letty
mama van Joep
cursus: Zwanger & Fit

Toen ik 16 weken zwanger was ben ik gestart met Zwanger & fit. Echt een aanrader, want bewegen tijdens je zwangerschap is ontzettend belangrijk. Ik ben nogal fanatiek dus dit was voor mij de ideale manier om verantwoord te sporten tijdens de zwangerschap. Ik vond de opbouw in de lessen erg leuk: eerst een rondje langs alle toekomstige mama’s met de vraag ‘hoe gaat het momenteel?’. Daarna lekker bewegen met veel afwisseling. Als afsluiting van iedere les krijg je zinvolle informatie over een bepaald thema zoals bijv. puffen, kraambed, voorkeurshouding. Hierin was altijd ruimte voor persoonlijke ervaringen en het stellen van vragen. Vooral het thema voorkeurshouding is me erg bij gebleven. Ondertussen ben ik moeder van een 5 weken oud zoontje en bij hem viel me al snel op dat hij een voorkeurshouding heeft. Daar ben ik mee aan de slag gegaan n.a.v. de verkregen informatie tijdens Zwanger en Fit. Het leuke is dat de cursus ook een vervolg heeft in de vorm van een baby-avond waar alle mama’s hun kindje komen showen en er ook dan weer vragen kunnen worden gesteld. Veel persoonlijke aandacht vind ik de kracht van mama & co!

 mamaenco_zwangerfit_ervaring

Noortje
mama van Thijs
cursus: Zwanger & Fit + Ont-Zwanger & Fit

De afgelopen maanden heb ik meegedaan aan de cursus Zwanger en Fit. Elke week onder enthousiaste en deskundige leiding een uurtje sporten met mede-zwangeren. Niet alleen erg gezellig maar ook nuttig omdat je in conditie blijft en goed voorbereid naar de bevalling toewerkt. Elke week was weer de vraag wie er nu zou zijn bevallen… Na de bevalling ook Ontzwanger en Fit gedaan. Leuk om alle anderen weer te zien, ervaringen te delen en het was zeker ook een bijdrage aan sneller herstel na de bevalling. Een aanrader voor elke zwangere dame! Dames ga zo door!
Lieve groetjes – Noortje