Buiten sporten

Buiten sporten met de cursus Zwanger & Fit en Ont-zwanger & Fit.

Voel de frisse buitenlucht in je longen
Sporten tijdens de zwangerschap is erg goed voor jou en je kindje in wording. En het is natuurlijk fantastisch als je dat lekker in de buitenlucht kan doen. Tijdens de Zwanger & Fit cursus doen we dat middels een bootcamp (circuit training) Ook tijdens het buiten sporten is er aandacht voor de verschillende niveau’s en eventuele klachten van de deelneemsters zodat iedereen op haar niveau mee kan doen. 

We gaan naar buiten als het weer het toelaat en anders blijven we binnen. 

Buiten sporten met cursussen Zwanger&Fit en Ont-Zwanger&Fit
We sporten buiten in de lente en zomer als het lekker weer is! Bij slecht weer blijven we lekker binnen. Het buiten sporten doen we met de zwanger & Fit cursus en de ont-Zwanger & Fit cursus

Zwanger&Fit
De cursus Zwanger&Fit is een actieve en sportieve cursus voor zwangeren, waaraan iedereen op zijn eigen niveau mee kan doen. Naast het verantwoord blijven sporten (door middel van aerobics, circuit-training, steps, spierversterking en in het voorjaar en zomer buitentrainingen) is er ook aandacht voor een goede voorbereiding op de bevalling, een extra cursus is dus niet nodig. ook wanneer je geen andere sporten doet , kun je de zwanger en fit lessen prima volgen.
Lees meer over Zwanger&Fit…

Ont-Zwanger&Fit
Na de bevalling wil je graag back in shape komen. Je lichaam moet echter bijkomen van de geleverde topprestatie en is niet direct de oude. Na een aantal weken mag je weer rustig aan beginnen met sporten. Door op een verantwoorde manier te sporten, ben je eerder weer in vorm. Ook bevordert het jouw lichamelijke herstel na de bevalling. Tijdens de Ont-Zwanger & Fit cursus begin je met sporten op je eigen tempo. We werken tijdens de lessen aan spierversterking van de romp en bekken en natuurlijk ook aan conditioneel herstel.
Lees meer over Ont-Zwanger&Fit…