Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Het Zwanger & Fit Abonnement vangt aan vanaf het moment dat je voor de eerste keer meedoet. Het abonnement loopt tot je uitgerekende datum. Wanneer je om medische redenen voor de 37 weken zwangerschap niet meer mee kan doen met de trainingen, krijg je dit gedeelte van je geld teruggestort of we verreken en dit met bv de Mama & Fit lessen. Wanneer je een keertje niet kan , mag je de les op 1 van de andere dagen inhalen mits er plek is. Wanneer je graag 2x in de week wilt komen mag dit ook , kostenvrij, mits er plek is.

Aanmelding vindt plaats door het inschrijfformulier op de website volledig in te vullen en te verzenden. Het lidmaatschap vangt aan, op de datum van ingang (eerste training) Een proefles is gratis. Bij 30 weken zwangerschap of meer, heb je geen recht meer op een gratis proefles. Door inschrijving verklaart de deelnemer de algemene voorwaarden van Mama & Co te accepteren.

De Mama & Fit cursus bestaat uit 7 bijeenkomsten. De Cursus heeft een startdatum en een einddatum. De kosten voor de Mama & Fit cursus bedraagt 70 euro Wanneer je het Zwanger & Fit programma hebt gevolgd krijg je vanzelf via de mail een uitnodiging voor de Mama & Fit cursus. Met het aanvaarden gaan van deze algemene voorwaarden , ga je accoord met het feit dat je via de mail (direct Marketing) op de hoogte gehouden wordt over de andere cursussen van Mama & Co .

De Baby & Fit cursus bestaat uit 5 bijeenkomsten, welke je telkens per 5 kan verlengen. De kosten voor deze cursus bedraagt 50 euro.De 5 lessen kunnen in 6 weken opgemaakt worden.

Het Bootcampabbonnement kost 75 euro voor 10 bijeenkomsten , dit abonnement kun je opmaken in 12 weken

Wanneer je een workout moet missen moet je je telefonisch afmelden.

 Lidmaatschap, termijn en betalingsvoorwaarden

Voor deelname aan de cursus Zwanger & Fit , Mama & Fit en de Baby & Fit krijg je een rekening opgestuurd via de mail. . Hiervoor wordt toestemming gegeven middels het volledig invullen van het aanmeldformulier.

De betaling dient te geschieden binnen 14 dagen.

Bij een niet tijdig ontvangst van het verschuldigde bedrag, ontvang je een herinnering.

Deelname aan de lessen van Mama & Co wordt geblokkeerd zolang niet aan de betalingsverplichting is voldaan. Mama & Co behoudt zich het recht voor de relatie met de deelnemer te beëindigen, zonder dat de betalingsverplichting komt te vervallen.

Mama & Co behoudt zich het recht voor tarieven tussentijds te wijzigen. Voor de lopende contractduur worden de prijzen niet gewijzigd.

Het abonnement is persoonlijk en niet overdraagbaar.

 

Mama & Co behoudt zich het recht voor om trainingstijden, -plaats, -programma’s e.d. te wijzigen.

De trainingen gaan altijd door. Alleen bij ziekte van de trainster gaat de training niet door en wordt er een inhaalmogelijkheid aangeboden. Als een training niet doorgaat, wordt dit minimaal een uur voor de start van de training telefonisch of via de mail gecommuniceerd. Alleen bij extreem slecht weer gaat de Bootcamp niet door.

Als het maximum aantal deelnemers van een groep is bereikt, wordt je op een wachtlijst geplaatst en krijg je hiervan bericht. Zodra er weer plaats is, neemt Mama & Co contact met je op.

De trainingen lopen het hele jaar door. Behalve op nationale feestdagen gaan de trainingen niet door, zonder dat dit zal leiden tot contributie vermindering of restitutie. Nationale feestdagen zijn:1 januari (Nieuwjaarsdag), 1e en 2e Paasdag, 27 april (Koningsdag), Hemelvaartsdag, 1e en 2e Pinksterdag, 5 december, Kerstavond en 25 en 26 december (Kerst). Deze les kun je op een andere dag inhalen.

Mama & Co stelt zich niet aansprakelijkheid voor zoekgeraakte en/of gestolen persoonlijke eigendommen.

Als de deelnemer geen gebruik maakt van het recht tot deelnemen aan de trainingen, die aangeboden worden door Mama & Co, vindt geen restitutie van de contributie plaats. Wanneer je een training mist kun je bellen om de training op een andere dag in te halen . Dit kan altijd mits er plek is.

Het is niet mogelijk om het abonnement stop te zetten wegens vakantie. Het is wel mogelijk om de gemiste lessen in te halen mits er plek is , dit gebeurd altijd dmv telefonisch overleg.

Deelname aan de Mama & Co trainingen doet de deelnemer geheel op eigen risico.

Tijdens de training luistert de deelnemer goed naar haar lichaam en volgt zij de instructies op van de trainster.

Beëindigen

Het is mogelijk om het abonnement per direct stop te zetten bij uitval door medische indicatie. Dit dient zo snel mogelijk te worden doorgegeven via frederique@mamaenco.nl Wanneer dit voor de 37 weken zwangerschap is , krijg je het resterende bedrag teruggestort of we verrekenen dit bedrag met de Mama & Fit lessen als je dat zou willen.

Zonder opzegging heeft de deelneemster geen recht op restitutie.

Een Bootcamp abonnement kan opgezegd worden na 10 weken. Zonder opzegging zal het abonnement automatisch met 10 weken verlengd worden. worden.